Fototriss-personlig

I veckans fototriss är temat personlig. Mina händer möter den duk min farmor vävde.. Det är svårt att veta när, men jag tror det är en av de sista dukarna hon vävde innan hon dog. Någonstans senare delen av 60-talet. Jag fick den då, och har den nu, handens arbete, handens minne, och minnen för mig som brukade leka med ”båtarna”, skyttlarna.
Nästa bild blir ett svarv-prov i metall som min far gjort på en utbildning för många år sedan. Ganska nyss den kom i min ägo, brukar titta på den och återigen tänka på handens arbete och minne, det personliga handlaget. 
Själv har jag många handens minnen genom åren, en drift och ett intresse, och ett av dom genomgående är måleriet. Så här möter min hand mitt eget handens verk och minne. Min personliga tolkning av världen.
Ha en fin vecka/AX

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *