Fototriss-tema-gult

I veckans fototriss är temat ”gult”. Färgen som svävar i frekvensen mellan grön och röd. Inom måleriet används den ofta till ljus och är en komplementfärg till blå. Beroende på var man bor och vad man tror symboliserar färgen alltifrån glädje, hopp, framgång till falskhet, sjukdom och avundsjuka. Mångtydig färg alltså.
Den här gången är det tävling med priser från Coolstuff, om jag fick önska mig nåt där skulle det vara Helikoptern att filma och fota med, tänk så överraskade fåglarna häromkring skulle bli. (skulle ännu hellre ha drönaren, men har ingen fåne)
Tar några bilder från dagen.

I en stad i byggnation lyser kranarna gula mot blå himmel.

Eldens gula lågor trivs med sina närstående vänner orange och röd.
En uppmaning på skylten-dykning förbjuden. Undrar om killen funderar på ett litet dyk, men skulle va svårt ta sig genom isen.
Ha en trevlig vecka/AX

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *