Fototriss-tema-siffror

I veckans fototriss är temat ”siffror”. Det ska erkännas att siffror är inte min grej, tycker inte om dom. 
Så jag flödar iväg i en mer filosofisk tankegång.
Jag såg märkliga ting i skogarna, en tjej som gick på händer.. jag frågade efteråt vad hon gjorde och det var ett fotoprojekt hon höll på med. Jag tänker att ni får räkna själv, hon har tex 2 ben. I bakgrunden står en skorsten som kan symbolisera siffran 1.
Här en annan kvinna som hänger i ett rep i konstparken, med lite god vilja kan man se siffran noll både i kjolens mönster och i knappen på jackan. Även hon har två ben.
Och nu, äntligen, jag ser siffran 3 (tror inte det är 3, utan E, men det funkar som båda tycker jag). Lite fler ben där.
Ha en trevlig vecka/AX

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *