Fototriss-tema-skyltar.

I veckans Fototriss är temat ”skyltar”. Ska erkännas att jag absolut inte tycker om skyltar, ej heller lappar som står överallt. I bästa fall förvirrar dom hjärnan, i sämsta fall är det pek-pinne-regler som är helt obegripliga.

Men, ska dra mitt strå till stacken. Med två negativa och en positiv.

Eeee…fullt begripligt. Gå här, eller inte..

Okey, kör inte här, parkera inte här, och parkera inte här mellan 0-8 alla dagar. Klart och tydligt.

Men behövs det så många skyltar för att säga—dra åt..!

 Näe, måste nu avsluta med en trevligare skylt, ”Gratis Kramar” står det på skylten killen håller i handen, det gillar jag! (en film-inspelning gissar jag) Skylten för Restaurangen Allstar, likaså Securitas övervakar dem.. Hela staden är full med skyltar, går ej undvika. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *