Fototriss-tema-så här ser det ut där du är idag

I veckans fototriss är temat ”så här ser det ut där du är idag”. Alla nyanser av grå, skulle jag vilja säga. Ett mer normalt år hade jag kunnat visa sprakande kyla, isar och frost. Nu är det disigt, regnigt och allt är grått. Det finns två vägar att gå, antingen att leta upp färger, eller acceptera det grå. Färger jag hittat idag är, orange svampar, skräp och mandarinskal. Kändes trist, tar det grå istället. Bilderna är tagna precis mitt på dagen, men mörkt ändå.
En helt grå bild kan tyckas, men inte riktigt faktiskt. Det finns nyanser av grönt också.
En helt vanlig grå snårskog kan man tänka, men det kan finnas överraskningar i dunklet.
Om man tittar närmare på det helt grå så är det inte helt grått där heller, många vackra nyanser i den här trämossan.
Ha en bra vecka!
 AX

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *