Fototriss-tema-i köket

Veckans tema i Foto-triss är ”i köket”, jag tar det bokstavligt, och ställer mig med kameran i köket. Fotar från ena änden och mot den andra. Där hänger en klocka som aldrig går, sen ser man in i nästa rum genom dörr-öppningen.
Ställer jag mig åt andra hållet finns mina kryddor, väldigt viktigt i mitt kök. Jag har fått rejält stora timjan och persilja i sommar och de mår fortfarande bra. I bakgrunden sitter ”Mate”, min lille hjälpreda, på en pall.
Vänder jag min rygg mot fönstret finns kylskåpet, där sätter jag upp sådant jag tycker om, och det tittar jag på flera gånger varje dag.
Ha en fin vecka!
Nu är det bara en vecka kvar till Umegruppens vernissage, vilken jag är en del av, så är ni i trakterna, kika in.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *