Foto-triss-tema-Rosa

Temat i veckans fototriss är Rosa, och det med tanke på Rosa bandets kampanj till stöd.
 
En god sak och ett bra tema, Alla mina bilder är fotade idag.
 
Jag börjar min fototriss med en ros, en soft rosa.
Den andra bilden är på en målning jag gjorde för ett par år sedan med temat ”Survivor” och den och jag reste till Göteborg för att ställa ut på galleri Cosmopolitan med andra utställare. Allt till stöd för Rosa Bandet, även en bok blev utgiven i temat och där fanns det här konstverket med.
Den tredje bilden är på en skulptur jag gjort ”SHE”, hon är svagt rosa och är donerad till naturen. Jag har nu följt hennes utveckling sedan i våras. Intressant att se hur hon sjunker ihop mer och mer och det blir spännande att fota henne när snön kommer. 
Vill ni se mer konst-gå in på Axart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *