Foto-triss-tema-Skyltar

I veckans fototriss är temat skyltar, inget jag gillar. Jag tycker det finns för många, de hänger över varandra med motsägelsefulla budskap och känns väldigt som överförmynderi i många fall. Men klart jag hittat skyltar för det:).

Mitt i centrala Umeå hänger den här skylten i ett fönster, Royal har stängt, filmerna hittar du på filmstaden.
(fått påpekande att det är 5 år sedan Royal stängde, nåja länge det med). Vad jag vet har det inte varit någon verksamhet i lokalerna.

Ganska rakt mittemot ligger en ganska stor restaurang ”Tre kronor” (Elpatrone och Steve Galloway), den är nu stängd för älgjakt. Första gången jag sett i en stad, rätt roligt faktiskt.
Den tredje bilden är nerifrån Bölesholmarna, Tippning förbjuden, just bredvid en tunna för hundbajs. Får man tippa överallt annars då? Bara inte just här. Och vad är det man inte får tippa? Det gör mig nyfiken.

I veckan fotade jag en mandarinand i Umeå. vill ni se den så kika på mitt förra blogginlägg, en söt och ovanlig liten rackare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *