Fototriss-tema-rött-blått-vitt

I veckans foto-triss är temat Rött/vitt/blått. Den här gången med en vinst på Solresor och temat kommer från Kroatiens flagga. Mitt favoritresemål är Turkiet, härliga stränder, bra utbud av spa(vilket jag skulle behöva) och väligt god mat. Det är 10 år sedan jag var till varmare land, så det är nog på tiden.

Jag satt ute i min sol-stol och funderade på temat när jag insåg att sådana bilder fánns precis där jag satt. 

Här en blå himmel, med vita moln och rött nagel-lack.

 Min fot hade också rött nagellack så här blir det rött tå-lack, vita moln och blå himmel.

 Varför inte ett glas rött till middagen som serverades på mina blå/vita tallrikar.

Ha en fin sommardag! AXART

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *