Foto-triss- Tema kollektivt

Tema kollektivt,,,,mmm. Roligt och passande tema. Idag har jag varit på en Kunglig invigning av Botnia-banan i Umeå. Cirka 130 år sedan Kunga-huset invigde en järnväg. Och det är verkligen kollektivt, särskilt för oss häruppe i norr som har långt överallt.
Så för mig blir idag kollektivt-tåg.

Foto-triss
Kungen inviger Botnia-banan med pompa och ståt.

Modell-tåg hos tåg-entusiasterna.
Chatanogachocho med Renhornen

————————————————————————————————————

Som avslutning vill jag nämna Fortums tävling med Konst på El-skåp, jag tar tacksamt emot röster. Det går rösta varje dag fram till 26/9. Skulle vara Kungligt ifall jag fick pryda el-skåp med min konst. Ni förstår vad jag menar då ni ser bilden:)

För att rösta, gå in här:
RÖSTA PÅ AX-Konst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *