Foto-triss tema R som i ROSA

Det var klurigt R, RRRRR, rrr, r. Nåja, jag ska titta i förrådet, jag har en plan. Och mitt tema blir förutom att det är självporträtt….ROSA! Foto-Triss
In fototriss
På den här bilden målar jag en tavla vid Ume-älvens strand, huvudsaken är huvudsaken.

Här är min tavla i bakgrunden huvudmotivet, och jag bär mask.

Här målar jag en tavla i Pentiks skyltfönster i Umeå, klänningen är klädet här.

I am participating in foto-triss and this weeks theem are R(p), and I used Rosa(pink) on my photos. On the first picture I am painting on the beach with a pink hat, on the second I am standing in front of a Pink painting, and on the third I am painting in a store window, and the dress in pink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *